Erhverv & Industrigulve

Skab et holdbart og stilfuldt arbejdsmiljø

4.5/5

4.6 stjerner fordelt på +22 anmeldelser

epoxy

Få et slidstærkt og elegant industrigulv

Vores industri- og erhvervsgulve er den perfekte løsning til virksomheder, værkstedsejere, produktion og industrien generelt. Hos MM Epoxy & Designgulve er vi specialister i at skabe holdbare og stilfulde arbejdsmiljøer, der kan modstå selv de mest krævende forhold.

Med vores epoxy gulve kan du være sikker på at få et gulv, der er både slidstærkt og elegant. Vores epoxy gulve er lavet af høj kvalitet og kan tåle tung belastning, kemikalier og hård slitage. De er nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket gør dem ideelle til produktionshaller, lagerfaciliteter og andre industrielle områder.

Hvis du ønsker et mere eksklusivt look, kan både epoxy gulve og polyurethan gulve være det rigtige valg for dig. Disse gulve giver en flot og blank overflade, der er modstandsdygtig over for ridser, pletter og kemikalier. De er velegnede til butikker, kontorer og showroom, hvor udseendet er vigtigt.

epoxy

Hvad kan vi hjælpe med inden for industrigulve og gulv til erhverv?

MM Epoxy & Designgulve tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægninger til erhverv og industri.

Vi kan blandt andet lave gulve til:

Uanset hvilket form for gulv du har brug for til erhverv/industri, så kontakt os nu, og modtag et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,6 stjerner på Trustpilot