Epoxygulv I bad- og omklædning

Epoxygulve er et godt valg til bad- og omklædningsfaciliteter på grund af deres holdbare og vandafvisende egenskaber. Vi har flere gulvbelægninger der kan modstå ridser, revner og andet slid bedre end de fleste traditionelle gulvmaterialer, hvilket gør gulvene ideelle til våde miljøer. Så længe gulvbelægningen udføres fagligt korrekt, er der forskellige muligheder som feks Epoxygulv, epoxy flakefloor eller polyurethangulv. Alle løsninger er 100% vandtætte og velegnede i våde og fugtige rum.

4.5/5

4.7 stjerner fordelt på +31 anmeldelser

Bad- og omklædning

Fordele ved epoxy gulve I bad- og omklædningsfaciliteter:

 • Slidstærke og vandtætte egenskaber
 • Modstandsdygtig over for ridser, revner og andet slid
 • Giver rummet et elegant udseende
 • Ikke porøs og modstandsdygtig over for skimmelsvamp og bakterievækst
 • Fugefrit og rengøringsvenligt
 • Mulighed for et mere moderne og tidssvarende look

Der er også mulighed for forskellige grader af finish, hvilket gør at man som kunde kan skræddersy de løsninger man finder interessante. En blank finish kan f.eks. være med til at tilføje et elegant udseende til rummet, hvilket kan få det til at føles mere moderne og stilfuldt. En mat finish kan også være at foretrække i mange tilfælde.

Bad- og omklædning

Mere om epoxybelægningen

Desuden er epoxybelægningen ikke-porøs og modstandsdygtig over for skimmel og bakterievækst, så det er et godt valg til badeværelser, hvor hygiejne er af største vigtighed. Gulvene kræver også minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem til en ideel langtidsinvestering i forbindelse med ethvert badeværelsesrenoveringsprojekt. Med sin brede vifte af fordele er epoxygulve et ideelt valg for alle, der ønsker at omdanne deres badeværelse til et praktisk, moderne og stilfuldt rum.

Alt i alt er epoxygulve med den rette installation og vedligeholdelse et ideelt valg til toiletrum, badeværelser og omklædningsrum, da det kan give langvarig holdbarhed, stilfuld æstetik og nem vedligeholdelse. Med sin brede vifte af fordele og designmuligheder er det ikke underligt, hvorfor det er blevet et populært valg hos mange.

Bad- og omklædning

Skal MM epoxy & designgulve hjælpe med dit næste projekt?

Vi tilbyder et bredt udvalg af højkvalitets gulvmaterialer, der er perfekte til bade- og omklædningsfaciliteter, samt gulve i produktionsvirksomheder. Vores team af eksperter vil arbejde sammen med dig for at hjælpe dig med at finde den type gulvbelægning, der passer bedst til dine behov og budget, uanset om det er til privat eller kommercielt brug.

Vi er specialiserede i sømløse gulve til private, erhverv, industri og lagergulve. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for nogen form for sømløse gulve. Vi giver dig gerne et helt uforpligtende tilbud eller hjælper dig med råd eller vejledning. Fra vores base i Aalborg står vi klar til at hjælpe kunder i hele landet.

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,7 stjerner på Trustpilot