MM Epoxy & Designgulve

Polyurethan gulv

Polyurethangulve er vandafvisende, hvilket gør dem til et populært valg i køkkener, badeværelser, vaskerum og andre områder, hvor der kan ske spild.

4.5/5

4.7 stjerner fordelt på +34 anmeldelser

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96

Polyurethan gulv

Polyurethan gulv - også kaldet PU-gulv

Polyurethangulve er en type gulvbelægning fremstillet af polyurethan, et syntetisk materiale, der er meget holdbart og modstandsdygtigt, og så er det nemt at rengøre.

Når man tænker på gulvlægning, er det typisk de konventionelle materialer som klinker, vinyl og træ, der først kommer i betragtning. Et overset alternativ er imidlertid polyurethan gulve, der, modsat almindelig opfattelse, ikke tilhører kategorien af epoxybelægninger.

Epoxy repræsenterer en helt anderledes tilgang til gulvlægning, og det bliver ofte benyttet inden for industri på grund af sine robuste egenskaber. Læs mere om epoxy gulve her.

Polyurethangulve er derimod langt mere velegnede til brug i private hjem sammenlignet med epoxy, på grund af dets tiltalende æstetik. 

Polyurethangulve er en ideel løsning for alle, der leder efter en holdbar og stilfuld gulvbelægning.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,7 stjerner på Trustpilot

       Polyurethan gulv

       Hvorfor skal du have et polyurethan gulv?

       Polyurethangulve og dets mange fordelagtige egenskaber gør, at denne gulvtype belægning er ekstremt eftertragtet.
        

       PU-gulve kan bedst beskrives som værende et gummigulv helt uden fuger og samlinger. Det har en fleksibel og blød overflade, der bidrager til stor komfort og trinlydsdæmpning. Faktisk kan et polyurethangulv dæmpe lyden i rummet med helt op til 15 DB. Derudover er PU via dens fleksible egenskaber også utrolig resistent mod ridser og tab af genstande på gulvet.

       De støddæmpende og lydisolerende fordele tjener altså mange formål og er også grunden til at mange typer erhverv benytter disse gulve. Herunder Institutioner og skoler f.eks.

       Foruden PU-gulve tilbyder vi også en lang række andre muligheder som feks. Epoxygulv, Microcement, NewYorker gulv og Flakefloor.

       Polyurethan gulv

       Et udpluk af vores polyurethan gulv billeder

       Kontakt os

       Nordjysk kvalitet, der forpligter

       Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere polyurethan gulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og resten af landet.

       Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

       Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

       Kontakt os

       Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

       Polyurethan gulv

       Hvilke farver fås polyurethangulve i?

       Polyurethangulve fås i en række forskellige farver, der nemt kan tilpasses til ethvert hjem. De mest populære farver er brun, grå, sort og hvid . Hver nuance tilbyder sin egen unikke stil til rummene, samtidig med at du kan holde dig inden for dit foretrukne farveskema.

       Med det store udvalg af farver er polyurethangulve et fremragende valg for dem, der ønsker at tilføre deres hjem raffinement og stil.

       Brun polyurethan tilføjer en varm og indbydende følelse, der fremhæver de naturlige nuancer i mahogni og mørkt træ

       Grå polyurethan skaber et luftigt og moderne udseende, der er ideelt til moderne hjem

       Sort polyurethan giver et kantet udtryk til ethvert rum og er perfekt til dem, der ønsker at gøre et statement med deres gulvbelægning

       Hvid polyurethan er både klassisk og tidløs, og vil give et lyst og rent look til ethvert hjem

       Vi tilbyder et udvalg af polyuretangulve i forskellige farver, så du kan finde den perfekte farve, der passer til dit hjem eller din virksomhed. Vores polyurethangulve af høj kvalitet er fremstillet af et slidstærkt og let materiale, der er let at vedligeholde og rengøre. Med vores udvalg af moderne og traditionelle træmønstre, stenmønstre, ensfarvede farver samt præget og teksturerede muligheder er du sikker på at finde præcis det, du har brug for til dit rum.

       Når du har valgt den rigtige gulvbelægning til dit rum, kan vi hjælpe dig med at fuldende den med en let påførbar belægning, der beskytter overfladen mod daglig slitage og samtidig tilføjer et ekstra lag glans. Vi tilbyder både olie-baserede og vandbaserede overfladebehandlinger, der fås i en række forskellige glansgrader, så du kan tilpasse overfladen til dine nøjagtige behov. Med vores ekspertservice ved installation kan du være sikker på, at dit nye gulv vil se smukt ud i mange år fremover. 

       Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores muligheder for polyurethangulve og bestilling af en overfladebehandling!

       FAQ

       Ofte stillede spørgsmål

       Der kan være mange spørgsmål til vores gulve. Vi står klar til at svare på dem alle.

       – Holdbar og modstandsdygtig over for slid og ælde

       – Vandafvisende, hvilket gør den ideel til køkkener, badeværelser og andre områder med spild

       – Nem installation og vedligeholdelse

       – Fås i en række forskellige designs, stilarter, teksturer og farver

       – Letvægtige, men alligevel stærke nok til at modstå tung fodtrafik – Giver fremragende isolering og hjælper med at regulere temperaturen i dit hjem

       – Der kræves meget lidt vedligeholdelse for at sikre langvarig ydeevne.