Polyurethan gulv

Polyurethangulve er vandafvisende, hvilket gør dem til et populært valg i køkkener, badeværelser, vaskerum og andre områder, hvor der kan ske spild.

4.5/5

4.6 stjerner fordelt på +22 anmeldelser

Polyurethan gulv

Hvad er polyurethan gulve?

Polyurethangulve er en type gulvbelægning fremstillet af polyurethan, et syntetisk materiale, der er meget holdbart og modstandsdygtigt. Det fås både i plade- og fliseform med mange forskellige designs, stilarter, teksturer og farver at vælge imellem.

Polyurethangulve er vandafvisende, hvilket gør dem til et populært valg i køkkener, badeværelser, vaskerum og andre områder, hvor der kan ske spild. Det er også let, men alligevel stærkt nok til at modstå tung fodtrafik. Desuden er polyurethangulve nemme at installere og vedligeholde, hvilket gør det til et godt valg for enhver boligejer.

Det giver også en fremragende isolering og hjælper med at holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren. Polyurethangulve er en ideel løsning for alle, der leder efter en holdbar og stilfuld gulvbelægning, og MMEpoxy polyurethangulve er en mulighed i topkvalitet. Det kræver kun lidt vedligeholdelse, er langtidsholdbart og fås i en række forskellige farver, designs og teksturer, der passer til enhver indretning. Med korrekt rengøring og vedligeholdelse kan polyurethangulve holde i årevis med minimal vedligeholdelse.

Polyurethan gulv

Hvad bør du overveje, inden du får et polyurethan gulv?

Før du anskaffer dig et polyurethangulv, er det vigtigt at overveje din livsstil og hvor meget det pågældende område vil blive brugt. Polyurethangulve kræver regelmæssig rengøring og vedligeholdelse for at holde dem som nye i mange år fremover. Hvis det område, du overvejer at installere, er udsat for spild eller høj gangtrafik, kan du overveje en mere holdbar gulvbelægning såsom microcement silkecement eller andre typer betongulve. Det er også vigtigt at overveje omkostningerne ved polyurethangulve, da de typisk er dyrere end andre gulvtyper.

Vi tilbyder også gulvbelægninger med polyurethan cement, til områder der kræver den absolut højeste modstandsdygtighed og slidstyrke.

Med den rette pleje og vedligeholdelse kan polyurethangulve holder i mange år, så det er vigtigt at vælge med omtanke.

Du kan også få lavet garagegulve i polyurethan

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,6 stjerner på Trustpilot

       FAQ

       Ofte stillede spørgsmål

       Der kan være mange spørgsmål til vores gulve. Vi står klar til at svare på dem alle.

       – Holdbar og modstandsdygtig over for slid og ælde

       – Vandafvisende, hvilket gør den ideel til køkkener, badeværelser og andre områder med spild

       – Nem installation og vedligeholdelse

       – Fås i en række forskellige designs, stilarter, teksturer og farver

       – Letvægtige, men alligevel stærke nok til at modstå tung fodtrafik – Giver fremragende isolering og hjælper med at regulere temperaturen i dit hjem

       – Der kræves meget lidt vedligeholdelse for at sikre langvarig ydeevne.