MM Epoxy & Designgulve

New Yorker gulve

New Yorker gulve i betonlook er perfekte til alle, der ønsker at tilføje et strejf af industriel stil til deres hjem. Vores gulve er lavet af ægte beton og fås i en række forskellige farver og overflader, så du kan finde det perfekte gulv til dit rum.

4.5/5

4.7 stjerner fordelt på +34 anmeldelser

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96

New Yorker gulve

Hvad er New Yorker gulv?

New Yorker design til gulve er en klassisk, tidløs gulvstil, der har eksisteret siden begyndelsen af det 20. århundrede. Designet har indviklede mønstre og motiver, f.eks. blomster- eller geometriske mønstre, i naturlige farver – typisk sort og hvid – som skaber en varm og indbydende atmosfære i ethvert hjem.

Med sin enkle elegance og alsidighed er New Yorker-gulvdesignet et ideelt valg til ethvert boligindretningsprojekt.

Det kan give et klassisk præg til ethvert rum og vil helt sikkert blive beundret af alle, der besøger det. Uanset om det bruges i en gang, en stue, et køkken eller et badeværelse, vil gulvet i New Yorker-stil helt sikkert gøre et indtryk.

New Yorker gulve

Hvorfor vælge New Yorker gulve?

Med sine unikke mønstre og tidløse appel er New Yorker-designet til gulve en elegant mulighed for ethvert hjem. Det kan nemt koordineres med dine møbler og skabe et smukt æstetisk udtryk i dit rum.

Uanset hvilken type gulvbelægning du er på udkig efter, er New Yorker-stilen et ideelt valg til ethvert rum i huset. Med sin tidløse charme og sofistikerede design vil New Yorker-gulvbelægningsstilen helt sikkert give dig mange års glæde i dit hjem. Så hvis du leder efter et klassisk gulv, der har et tiltalende udseende og et tidløst design, er New Yorker-stilen et fremragende valg!

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,7 stjerner på Trustpilot

       FAQ

       Ofte stillede spørgsmål

       Der kan være mange spørgsmål til vores gulve. Vi står klar til at svare på dem alle.

       Omkostningerne ved at få lagt betonguld i et råt look kan variere afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af dit projekt. Sørg for at tale med en entreprenør for at få et nøjagtigt tilbud på projektet, før du beslutter dig for et råt New Yorker gulv. Med omhyggelig planlægning og stressfri installation kan du få det perfekte udseende til dit hjem til en overkommelig pris. Så hvorfor ikke få et uforpligtende tilbud hos os i dag, du vil ikke fortryde det.