Gulv til private

Skab et smukt og holdbart gulv i dit hjem med MM Epoxy & Designgulve

4.5/5

4.6 stjerner fordelt på +22 anmeldelser

epoxy

Vælg det perfekte gulv til dit hjem

Når det kommer til at vælge det perfekte gulv til dit hjem, er der flere faktorer, der spiller ind. Ikke kun skal gulvet være smukt og æstetisk tiltalende, det skal også være holdbart og praktisk. Hos MM Epoxy & Designgulve er vi specialister i at skabe smukke og holdbare gulve til private hjem.

Vi tilbyder forskellige typer gulve, herunder epoxy gulve, polyurethan gulve, flake floors, microcement og silkecement gulve. Vores erfarne gulvmænd har mere end 15 års erfaring og kan skabe det perfekte gulv til enhver bolig.

Vores epoxy gulve er kendt for deres holdbarhed og høje kvalitet. De er ideelle til både stuer, køkkener, badeværelser og garager. Vores PU gulve er også et populært valg, da de er både slidstærke og nemme at vedligeholde. De er perfekte til børneværelser, gangarealer og andre områder med høj trafik.

Uanset hvilken type gulv du vælger, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

epoxy

Vores gulvydelser til private

Hos MM Epoxy & Designgulve, tilbyder vi et bredt udvalg af gulvbelægninger til private hjem, herunder også til tilbygninger, blandt andet til:

Uanset hvilket form for gulv du har brug for til privaten, så kontakt os nu, og modtag et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,6 stjerner på Trustpilot