Hele boligen

Hos MMEpoxy & Designgulvekan du få installeret gulve til hele din bolig.

4.5/5

4.7 stjerner fordelt på +34 anmeldelser

Hele boligen

Gulve til hele boligen

Denne type gulve vinder stadig mere og mere indpas i danske hjem, mens det førhen mere har været kendt og set i de store lagerhaller og i industrien generelt. Sammen med det stigende fokus på produkternes miljøvenlighed er disse gulve nu valgt oftere ind til boligen.

De uanede designmuligheder og den gode holdbarhed, gør gulvene til en sikker vinder i de danske hjem. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder hvad angår design og overfladeønsker og på den måde kan vi montere gulvene alle steder i boligen – også udendørs:

 • Garage
 • Køkken
 • Badeværelse
 • Entre
 • Stue
 • Værelse
 • Altan/Terasse

Hele boligen

Hvilken type gulv skal jeg så vælge?

Det store spørgsmål er så hvilket type gulv der passer ind i boligdrømmen.

Polyurethangulve og dets mange fordelagtige egenskaber gør, at denne gulvtype belægning er ekstremt eftertragtet.  

PU-gulve kan bedst beskrives som værende et gummigulv helt uden fuger og samlinger. Det har en fleksibel og blød overflade, der bidrager til stor komfort og trinlydsdæmpning. Faktisk kan et polyurethangulv dæmpe lyden i rummet med helt op til 15 DB. Derudover er PU via dens fleksible egenskaber også utrolig resistent mod ridser og tab af genstande på gulvet.

De støddæmpende og lydisolerende fordele tjener altså mange formål og er også grunden til at mange typer erhverv benytter disse gulve. Herunder Institutioner og skoler f.eks.  

Foruden PU-gulve tilbyder vi også en lang række andre muligheder som feks. Epoxygulvkøkken Epoxy gulv and Epoxygulve på badeværelset.

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,7 stjerner på Trustpilot