Gulv til dit værksted

Leder du efter et nyt gulv til dit værksted? Det er en vigtig del af ethvert værksted. De skal være robuste og holdbare for at kunne modstå det misbrug, der følger med daglig brug.

4.5/5

4.6 stjerner fordelt på +22 anmeldelser

Gulv til dit værksted

Hvad kendetegner et godt gulv til et værksted?

Et godt værkstedsgulv skal være omkostningseffektivt, holdbart og sikkert for dem, der arbejder der. Det skal være let at rengøre og vedligeholde og være modstandsdygtigt over for kemikalier som olie eller opløsningsmidler, der regelmæssigt kan komme i kontakt med overfladen. Desuden bør et godt værkstedsgulv give tilstrækkeligt greb for at sikre maksimal sikkerhed ved arbejde med tunge maskiner. Gulvet skal også være plant, så udstyret kan fungere korrekt.

En god belysning afgørende for et produktivt arbejdsområde; dette kan opnås ved hjælp af en kombination af naturlige og kunstige lyskilder. Alle disse faktorer skal tages i betragtning, når man vælger den rigtige gulvløsning til værkstedet. I sidste ende er det vigtigt at vælge en løsning, der holder længe og giver arbejderne med et sikkert, behageligt og produktivt miljø.

Gulv til dit værksted

Hvad er tegn på, at gulvet til værkstedet skal udskiftes?

Nogle få almindelige tegn på, at det kan være på tide at udskifte dit værkstedsgulv, er: revner, splinter, huller og misfarvning. Hvis du bemærker et af disse problemer med dit værkstedsgulv, er det vigtigt at løse dem så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere skader og opretholde et sikkert arbejdsmiljø.

Revner kan give mulighed for, at snavs og affald kan ophobe sig, hvilket kan skabe et usikkert arbejdsområde. Huller og splinter kan også være farlige, fordi de giver ujævnt fodfæste. Derudover kan misfarvning være tegn på vandskader eller andre underliggende problemer, som skal behandles straks.

Gulv til dit værksted

Vi anbefaler epoxygulve

Epoxygulve er gode til værksteder på grund af deres holdbarhed og slidstyrke. Epoxy er et meget modstandsdygtigt materiale, der gør det modstandsdygtigt over for ridser, buler og andre skader forårsaget af tungt værktøj og udstyr. Desuden kan epoxygulve let rengøres med vand og sæbe eller endda damprenses, hvis det er nødvendigt. Gulvets glatte overflade gør det også lettere at fjerne spild hurtigt, så dit værksted forbliver sikkert og hygiejnisk. Desuden giver epoxygulve forbedret sikkerhed for arbejdere på værkstedet, fordi de er skridsikre, hvilket er med til at mindske risikoen for ulykker som følge af at glide på våde overflader. Endelig kan epoxygulve få dit værksted til at se mere professionelt og attraktivt ud på grund af den blanke overflade. Alle disse egenskaber gør epoxygulve til et godt valg til ethvert værksted eller garagegulv.

Vi er heller ikke begrænset til værkstedsgulve, i stedet leverer vi også epoxygulve til hele hjemmet, institutionsgulve og industrilagergulve.

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,6 stjerner på Trustpilot

       FAQ

       Ofte stillede spørgsmål

       Der kan være mange spørgsmål til vores gulve. Vi står klar til at svare på dem alle.

       Hvilken type gulv du vælger til dit værksted, afhænger af rummets formål og anvendelse. Til et træværksted er et glat beton overflade anbefales på grund af dens holdbarhed og vedligeholdelsesvenlighed. Hvis du ønsker en mere behagelig overflade, kan du se nærmere på bløde gulvbelægninger som gummi eller skumgummi fliser, skumgummimåtter eller gulvtæpper.

       Til et værksted i garagen er epoxygulvbelægning et fremragende valg på grund af dets holdbarhed og attraktive finish.

       Polyurethangulve er et godt valg til værksteder på grund af deres høje holdbarhed og lave vedligeholdelse. De er modstandsdygtige over for stød, pletter og kemikalier, hvilket gør dem til et ideelt valg til værksteder, hvor der anvendes farlige materialer eller tunge maskiner. Polyurethangulve kan også tilpasses til værkstedets behov med farver og teksturer, der kan passe til den eksisterende indretning. De er også skridsikre og brandsikre, hvilket gør dem til et sikkert arbejdsmiljø. Desuden er polyurethangulve nemme at rengøre og vedligeholde, da det ikke er nødvendigt at voksbehandle eller efterbehandle dem.

       Microcementgulve er et godt valg til værksteder, da de er ekstremt holdbare og nemme at vedligeholde. Det har et unikt udseende, som kan tilpasses med farver og teksturer, så du kan skabe den perfekte atmosfære i dit arbejdsområde. Microcementgulve er også skridsikre og brandsikre, hvilket gør dem til et sikkert arbejdsmiljø. Desuden er det smuds- og vandafvisende, så det kan tåle meget slid. Endelig er mikrocementgulve nemme at rengøre og vedligeholde – det er ikke nødvendigt at vokse eller efterbehandle dem.