Cafe- og Restaurant gulve

Er du træt af dit gamle, plettede garagegulvEpoxy garagegulve er en populær måde at opdatere din garage på. De ser ikke kun godt ud, men de er også holdbare og nemme at rengøre.

4.5/5

4.7 stjerner fordelt på +31 anmeldelser

Restaurant gulve

Indbydende og slidstærk gulvbelægning til restaurant eller café

Ønskes der noget andet end f.eks. de klassiske trægulve til restauranten eller caféen? Vi tilbyder vi en lang række andre gulvmuligheder, der kan skræddersyes efter dine ønsker. Fælles for dem alle er den fugefri og slidstærke overflade samt den nemme vedligeholdelse.

Vi har gennem mange år specialiseret os i fugefri gulvbelægninger såsom polyurethangulve, epoxygulve, NewYorker gulve og flakefloors og vi kan udføre alt indenfor dette område – både til private og erhverv.

Restaurant gulve

Hvorfor vælge en fugefri gulvbelægning med feks epoxy?

Der er meget høje krav og standarder på restaurant- og cafégulve – også når det kommer til den rette gulvbelægning. Den store slid og den tunge fodtrafik gør, at et rengøringsvenligt miljø, der kan kombineres med et flot udseende rent visuelt, er den rette løsning.

Epoxygulve garanterer nemlig bl.a., at det er sikkert at bevæge sig på dem, samtidig med at de skal være lette at rengøre, så man kan bevare en suveræn hygiejne – hver dag.

 • Rengøringsvenligt
 • Fugefrit
 • Stor slidstyrke overfor mekanisk og kemisk slitage
 • Mulighed for fald- og arbejdssikret skridsikring
 • Mulighed for stor komfort og trinlydsdæmpning
 • Forbedret akustik og øget restaurantoplevelse
 • Mange designmuligheder

Restaurant gulve

Yderligere fordele ved epoxygulve I restaurant og café

Med en gulvbelægning med epoxy får du en solid og konkurrencedygtig løsning, hvor du er sikret et langtidsholdbart gulv. En af flere årsager er den sømløse overflade, som ikke efterlader fuger og svage punkter som følge heraf.

Denne type gulvbelægning er stadig stigende i popularitet, især til Industri og Lagergulve, mens den tidligere har været mere kendt og set på de store lagre og i den hårde industri generelt. Sammen med det stigende fokus på produkternes miljøvenlighed, vælges disse gulve nu oftere til flere områder.

De uanede designmuligheder og den gode holdbarhed gør gulvene til en sikker vinder.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder i forhold til design og overfladekrav, og på den måde kan vi lægge gulvene næsten overalt og på langt de fleste underlag.

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,7 stjerner på Trustpilot