Garage anlæg

Er du træt af dit gamle, plettede garagegulv? Epoxy garagegulve er en populær måde at opdatere din garage på. De ser ikke kun godt ud, men de er også holdbare og nemme at rengøre.

4.5/5

4.6 stjerner fordelt på +22 anmeldelser

Garage anlæg

Hvad er et epoxygulv til en garage?

En epoxygulvbelægning er et godt valg som gulvbelægning i garagen. Det er meget holdbart og let at rengøre, hvilket gør det til en ideel løsning til områder, der er udsat for olielækager, snavs og snavs. Epoxygulvbelægninger kan modstå ekstreme temperaturer, hvilket gør dem perfekte til garager, der ligger i koldere klimaer, hvor temperaturen kan falde til under frysepunktet. Derudover er de vedligeholdelsesvenlige og ridsefaste, så de ikke kræver hyppig efterbehandling eller reparation.

Det bedste ved epoxygulve? De er også æstetisk tiltalende! Med mange farver og teksturer til rådighed kan du tilpasse dit epoxy garagegulv for at give det et unikt udseende, der helt sikkert vil imponere besøgende! Investering i et epoxy gulv til din garage vil også øge dens værdi, hvis du nogensinde planlægger at sælge den videre.

Garage anlæg

Hvorfor er et godt gulv til garagen vigtigt?

Et godt garagegulv er vigtigt af mange forskellige årsager. For det første giver det en plan overflade til opbevaring og arbejde på køretøjer, så du kan passe din bil. For det andet er det med til at beskytte betonen mod skader forårsaget af olie, salt og andre væsker, der kan sive ind i revner og forårsage pletter eller endog for tidlig forringelse med tiden. Endelig kan et godt garagegulv tilføje æstetisk appel til rummet, hvilket gør det mere indbydende og giver det et færdigt udseende.

Ved at investere gode garagegulve kan man sikre, at alle disse fordele realiseres, samtidig med at det giver mange års pålidelig beskyttelse mod slid og ælde. Med korrekt installation og vedligeholdelse kan du forvente, at dit garagegulv vil holde i mange år fremover.

Garage anlæg

Hvad koster epoxygulve til garagen?

Prisen for epoxygulve til garagen afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen og formen af det område, der skal dækkes, tilstanden af den eksisterende overflade, eventuel særlig forberedelse, der kan være nødvendig, og eventuelle dekorative elementer, du vælger at inkludere. Desuden vil den type epoxybelægning, du vælger, også påvirke de samlede omkostninger.

Den overordnede kompleksitet af dit projekt kan også spille en rolle for, hvor meget det i sidste ende vil koste at installere dit nye epoxygaragegulv. At hyre en professionel entreprenør med erfaring i denne type arbejde er ofte det værd i forhold til både tidsbesparelsen og kvaliteten af det færdige produkt. En professionel entreprenør med ekspertise inden for industri- og lagergulve kan give et detaljeret skøn inden arbejdet påbegyndes, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt epoxygulve er den rigtige løsning til dine behov.

Kontakt os

Nordjysk kvalitet, der forpligter

Med kontor i Aalborg og lager og showroom i Nørresundby, står vi med mere end 11 års erfaring, klar til at levere epoxygulve med høj kvalitet til tilfredse kunder i Nordjylland, Midtjylland og hele landet.

Vi er et nordjysk team, der har specialiseret sig i fugefri gulvbelægning og vi kan hjælpe med, at skræddersy den helt rette gulvløsning for netop dig.

Om det er epoxygulv, polyurethangulv (PU), microcement, NewYorker gulv, industrigulv eller noget helt andet, står vi klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds.

Kontakt os

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Vil du gerne have hjælp hurtigt? Så ring til os på: 22 22 90 96.

Anmeldelser

Det siger kunderne om os

Fantastisk flot arbejde. Har fået det flotteste garagegulv, som vi nyder synet af hver dag + det er dejligt at gå på. God kommunikation og overholdt aftale.

  Tina Laursen

  Fra Trustpilot

  Super dialog, udførte arbejdet til aftalt tid og pris, sidst men ikke mindst - flot kvalitet. De beste anbefalinger herfra

   Simon

   Fra Trustpilot

   Fantastisk stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye garagegulv! De kom til aftalt tid og udførte arbejdet til den aftalte pris. Kan varmt anbefales 😊

    Michael Meyer

    Fra Trustpilot

    Fremragende arbejde fra MM epoxy og designgulve. Et gammelt betongulv i garagen, blev til et nyt flakefloor som gav hele garagen et stort løft, både at arbejde i med hensyn til rengøring, men bestemt også det visuelle👌

     Per Faurholt

     Fra Trustpilot

     Det var en fornøjelse at have Malte og Simon til at lave et smukt nyt epoxygulv på vores terrasse. De var imødekommende, søde (selv med en bidsk labrador) og professionelle. Vi var trygge ved at have dem begge i vores hjem.

      Mette Vinther Larsen

      Fra Trustpilot

      Stor ros til Malte og hans arbejde!! Super service og vejledning. Er fuldt tilfreds med det flotte epoxygulv i min garage. Helt klart 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Hanne

       Fra Trustpilot

       4.5/5

       4,6 stjerner på Trustpilot

       FAQ

       Ofte stillede spørgsmål

       Der kan være mange spørgsmål til vores gulve. Vi står klar til at svare på dem alle.

       Epoxygulve har en række fordele for garager, f.eks.:

       1. Holdbarhed – Epoxy er meget mere holdbart end andre typer gulve til garager, f.eks. maling eller tæpper. Det kan tåle tung trafik og brug uden at vise tegn på slitage.
       1. Let at rengøre – Da epoxygulve er ikke-porøse, sætter snavs og snavs sig ikke let fast på overfladen. Det gør dem nemme at rengøre med blot en moppe og vand eller et hvilket som helst mildt rengøringsmiddel.
       1. Skridsikker – Epoxy er skridsikker, hvilket gør det mere sikkert at gå på i våde omgivelser, eller når der er spildt ting på det.
       1. Forskellige farver – Epoxy kan farves til enhver farve, du ønsker, hvilket giver dig frihed til at vælge præcis det udseende og den følelse, du ønsker for din garage.
       1. Alsidig – Epoxygulve kan bruges i både boliger og erhvervsområder, hvilket gør det til et godt valg i næsten alle situationer. Det fungerer også godt sammen med andre materialer som f.eks. beton- eller flisegulve. Du kan tilpasse udseendet af dit epoxygulv med forskellige finishes, herunder glans eller mat. For ekstra beskyttelse kan du tilføje anti-slipadditiver til epoxyen
       1. Omkostningseffektivt – Epoxy er mere omkostningseffektivt end andre typer gulvbelægning som f.eks. fliser eller hårdttræ. Den første installation kan være lidt dyrere, men i det lange løb vil du spare penge, da det er så holdbart og kræver meget lidt vedligeholdelse.

       Ved at vælge epoxygulve til din garage får du alle disse fordele og mere til! Holdbarheden og den nemme vedligeholdelse gør det til et ideelt valg for enhver travl husholdning eller erhvervsmæssig virksomhed.